Add

Masina de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli Rolly

1 photo
150.00 lei
ID #5
Modified 4 months ago
Masina profesionala de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli de dimensiuni mici,recomandata pentru spalat si aspirat pardoseli zi de zi Rolly Ghibli. Datorita dimensiunilor reduse si manerului pliabil, poate fi utilizata chiar si in cele mai inguste si greu accesibile zone.

Masina de curatenie Rolly are o un panou de control intuitiv, este simplu de incarcat si de golit si are diverse accesorii aditionale prin care se poate personaliza in functie de necesitate.

Setul standard include: furtun de aspirare, perie de curatat, kit de alimentare electrica pe cabu 220V.

Inovatiile acestei masini de spalat si aspirat pardoseli de ultima generatie constau in sistemul cu doua raclete alternante si posibilitatea de a functiona atat cu cablu electric cat si cu acumulatori.

Sistemul cu doua raclete alternante permite functionarea masinii inainte si inapoi: la lucrul inainte aspirarea prin racleta din fata se inchide si aspirarea se face prin racleta din spate iar la lucrul cu spatele se intampla exact invers.

CARACTERISTICI MASINA SPALAT PARDOSELI GHIBLI ROLLY 11 E33:

- maner complet ergonomic si reglabil
- panou de control intuitiv
- perie cilindrica de 33 cm
- lamela de aspirare de 42 cm
- productivitate de pana la 1390 mp
- nivel redus de zgomot pentru curatenia in timpul zilei
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Ghibli&Wirbel.

Accesorii standard

-Perie cilindrica albastra

-Set de lamele fata spate din polieuretan

-Set fata spate lamele de cauciuc

Accesorii optionale

-Perie cilindrica din polipropilena pentru suprafete usoare

-Perie cilindrica din polipropilena pentru suprafate dure

-incarcator auto 24-12V 3A

-Kit auto 230V

Attributes

 

Contactează vânzătorul

  Comentarii

  Doresti sa lasi o intrebare despre anunt? Te contactam imediat.
  Adauga o intrebare

  Locaţie

  Romania
  Bucuresti
  Bucuresti sector 4
  Directie Locatie
  ITCT.RO
  Care sunt condițiile de inchiriere? In cazul unei persoane juridice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : copie certificat de inmatriculare al societății, copie a buletinului, delegație sau imputernicire pentru șoferi sau angajați. In cazul unei persoane fizice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : buletin, copie a buletinului, factură utilități. Care sunt metodele de plată? Persoana fizică : numerar la livrare sau prin intermediul cardului la ridicarea produsului. Persoana juridică : numerar la livrare, card sau transfer bancar cu plata efectuată in avans. Care sunt zonele eligibile livrării? https://inchirieri-unelte.ro are capabilitatea de a livra oriunde in Romania, utilizâdu-se de firmele de curierat.
  Ţara România
  Judeţ Bucuresti
  Adresă Bucuresti
  Type Private
  Masina de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli Rolly - 1/1
  Masina de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli Rolly
  Masina profesionala de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli de dimensiuni mici,recomandata pentru spalat si aspirat pardoseli zi de zi Rolly Ghibli. Datorita dimensiunilor reduse si manerului pliabil, poate fi utilizata chiar si in cele mai inguste si greu accesibile zone. Masina de curateni...
  150.00 lei