Add

Aspirator profesional Fantom pentru praf si lichide

1 photo
100.00 lei
ID #3
Modified 1 year ago
Wet & Dry Professional Vacuum Cleaner - puternic, ergonomic, robust, fiabil Un aspirator Fantom Professional robust cu rezervor (corp) din INOX pentru aspirarea rapida a prafului si a lichidelor de pe orice tip de suprafata.

Avantaje / Dotari: - By Pass Double Stage Motor ( fluxul de aer aspirat este separat de cel de racire a motorului, neexistand astfel posibilitatea ca aerul umed sa ajunga in zona electrica a motorului si sa-i afecteze performantele) - sasiu robust ce asigura o mobilitate crescuta pe o suprafata mare de lucru - sistem de protectie a motorului cu "geamandura" ce decupleaza aspirarea in cazul strapungerii accidentale a sacului textil - corp din INOX pentru durabilitate si rezistenta maxima - 3 duze late: una cu peri pentru covoare si mochete, una din cauciuc pentru suprafete tari si una din pastic dur pentru spatii exterioare cladirilor (ciment, beton, piatra, asfalt, etc) - duza pentru tapiterii - duza pentru spatii inguste (calorifere) - furtun de aspirare de 2,4 m - teava de aspirare din INOX ( 2 bucati ) - sac din hartie antibacterian de 10 litri - filtru din material textil

Caracteristici tehnice: - Putere: 1000 W - Debit de aer: 56,65 L/s - Putere de aspirare: 2150 mm H2O - Capacitatea sacului: 10 litri - Capacitate rezervor: 25 litri - Capacitate rezervor apa murdara: 12 litri - Dimensiuni: diametru 42 cm , inaltime 59 cm - Greutate neta: 11,2 Kg Toate accesoriile / componentele prezentate sunt incluse in pret Durata medie de utilizare: 10 ani.

.



Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator cu sac
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Greutate 11.2 Kg
Culoare Argintiu/Albastru
SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 10 l
Putere 1000 W

Attributes

 

Contactează vânzătorul

  Comentarii

  Doresti sa lasi o intrebare despre anunt? Te contactam imediat.
  Adauga o intrebare

  Locaţie

  Romania
  Bucuresti
  Bucuresti sector 2
  Directie Locatie
  Vasile Marius
  Care sunt condițiile de inchiriere? In cazul unei persoane juridice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : copie certificat de inmatriculare al societății, copie a buletinului, delegație sau imputernicire pentru șoferi sau angajați. In cazul unei persoane fizice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : buletin, copie a buletinului, factură utilități. Care sunt metodele de plată? Persoana fizică : numerar la livrare sau prin intermediul cardului la ridicarea produsului. Persoana juridică : numerar la livrare, card sau transfer bancar cu plata efectuată in avans. Care sunt zonele eligibile livrării? https://inchirieri-unelte.ro are capabilitatea de a livra oriunde in Romania, utilizâdu-se de firmele de curierat.
  Ţara România
  Judeţ Bucuresti
  Adresă Bucuresti
  Type Private
  Telefon 076042xxxx
  Aspirator profesional Fantom pentru praf si lichide - 1/1
  Aspirator profesional Fantom pentru praf si lichide
  Wet & Dry Professional Vacuum Cleaner - puternic, ergonomic, robust, fiabil Un aspirator Fantom Professional robust cu rezervor (corp) din INOX pentru aspirarea rapida a prafului si a lichidelor de pe orice tip de suprafata. Avantaje / Dotari: - By Pass Double Stage Motor ( fluxul de aer aspirat...
  100.00 lei