Add

Aspirator profesional cu injectie-extractie Kertec/Ex 121

1 photo
150.00 lei
ID #2
Modified 1 year ago
Ex 121 este prevazut cu un rezervor de 21 litri, compact, usor de utilizat, rezervor inovator. Este singurul aspirator din gama noastra prevazut cu kit standard pentru aspirare uscata, lucru ce face posibila folosirea acestui aspirator pentru aspirarea prafului si a lichidelor, cu injectie/extractie pentru spalarea mochetelor, fotolilor, canapelelor, scaunelor tapitate, tesaturilor, pardoselilor. Poate fi utilizat in curatatorie chimica si in mai multe domenii de activitate. De asemenea este un excelent aspirator pentru uz casnic, fiind un instrument ideal pentru curatarea mai multor suprafete..

Kit-ul contine: furtun hidrolitic, perie din plastic si inox pentru praf, cap pentru curatare mochete, cap mic pentru curatare tesaturi, cap plat aspiratie, prelungitor din plastic, accesoriu pentru spatii inguste si perie rotunda.

*Latime: 41 cm

*Inaltime: (P) 59 cm/ (I) 77 CM

*Adancime: 41 cm

*Lungimea standard a cablului: 8,5 metri

Calitate garantata cu livrare gratuita la dumneavoastra acasa!

Toate produsele de curatenie profesionale de la Kertec sunt recomandate pentru o utilizare indelungata fiind confectionate din materiale foarte rezistente, de inalta calitate si durabile in timp.

.Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator cu spalare
Tip aspirare Cu spalare
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Multi-suprafete
Tip tub Furtun flexibil hidraulic complet
Greutate 16 Kg
Culoare Galben/Negru
FILTRARE & ACCESORII

Tip sac Hartie
Filtru evacuare Filtru poliester cu inel, filtru burete pentru lichide
Accesorii cap pentru curatare mochete, cap mic pentru curatare tesaturi, furtun hidrolitic, perie din plastic si inox pentru praf, cap plat pentru aspiratie, prelungitor din plastic, accesoriu pentru spatii inguste si perie rotunda
Tehnologie By Pass
SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 21 l
Putere 1250 W
Putere de aspirare 1250 W
Tensiune (V) 220-240
Nivel zgomot 60

Attributes

 

Contactează vânzătorul

  Comentarii

  Doresti sa lasi o intrebare despre anunt? Te contactam imediat.
  Adauga o intrebare

  Locaţie

  Romania
  Bucuresti
  Bucuresti sector 1
  Directie Locatie
  Vasile Marius
  Care sunt condițiile de inchiriere? In cazul unei persoane juridice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : copie certificat de inmatriculare al societății, copie a buletinului, delegație sau imputernicire pentru șoferi sau angajați. In cazul unei persoane fizice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : buletin, copie a buletinului, factură utilități. Care sunt metodele de plată? Persoana fizică : numerar la livrare sau prin intermediul cardului la ridicarea produsului. Persoana juridică : numerar la livrare, card sau transfer bancar cu plata efectuată in avans. Care sunt zonele eligibile livrării? https://inchirieri-unelte.ro are capabilitatea de a livra oriunde in Romania, utilizâdu-se de firmele de curierat.
  Ţara România
  Judeţ Bucuresti
  Adresă Bucuresti
  Type Private
  Telefon 076042xxxx
  Aspirator profesional cu injectie-extractie Kertec/Ex 121 - 1/1
  Aspirator profesional cu injectie-extractie Kertec/Ex 121
  Ex 121 este prevazut cu un rezervor de 21 litri, compact, usor de utilizat, rezervor inovator. Este singurul aspirator din gama noastra prevazut cu kit standard pentru aspirare uscata, lucru ce face posibila folosirea acestui aspirator pentru aspirarea prafului si a lichidelor, cu injectie/extractie...
  150.00 lei