Add

Rigla vibranta cu dreptar 3 ml Barikell

1 photo
150.00 lei
ID #35
Modified 4 months ago
Acest dreptar este folosit la nivelarea si vibrarea platformelor din beton. Exista posibilitatea de a monta dreptare cu urmatorele lungimi: 2.00ml , 2.50ml, 3.00ml, 3.50ml, 4.00ml, 4.50ml, 5.00ml.

Motorul Honda GX35, in 4 timpi, este unul fiabil, are un nivel scazut de zgomot si este amplasat sus pentru a-l proteja. Suportul, talpa si manerele sunt costruite din aluminiu pentru a conferi o structura rezistenta cu o greutate mica.

Un amortizor de vibratii fixat intre suportul superior al motorului si manere reduce vibratiile in manere. Grinda vibranta cu manere este echipata cu ambreiaj centrifugal si sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner.Specificatii

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip pornire Manual
Model motor Honda GX35
Tip alimentare Benzina
Putere 1.5 cp
Frecventa 166.00 Hz
Capacitate rezervor combustibil 0.5 l
Lungime lancie/profil 3000 mm
DIMENSIUNI SI GREUTATE

Greutate 24 Kg

Attributes

 

Contactează vânzătorul

  Comentarii

  Review de Florin:

  Bună dimineața, rigla vibranta o închiriați și la persoane fizice, și care sunt condițiile, preț?
  Adauga o intrebare

  Locaţie

  Romania
  Ilfov
  ilfov
  Strada Drumul Bacriului Nr 28 A Rosu Chiajna Ilfof
  Directie Locatie
  ITCT.RO
  Care sunt condițiile de inchiriere? In cazul unei persoane juridice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : copie certificat de inmatriculare al societății, copie a buletinului, delegație sau imputernicire pentru șoferi sau angajați. In cazul unei persoane fizice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : buletin, copie a buletinului, factură utilități. Care sunt metodele de plată? Persoana fizică : numerar la livrare sau prin intermediul cardului la ridicarea produsului. Persoana juridică : numerar la livrare, card sau transfer bancar cu plata efectuată in avans. Care sunt zonele eligibile livrării? https://inchirieri-unelte.ro are capabilitatea de a livra oriunde in Romania, utilizâdu-se de firmele de curierat.
  Ţara România
  Judeţ Bucuresti
  Adresă Bucuresti
  Type Private
  Rigla vibranta cu dreptar 3 ml Barikell - 1/1
  Rigla vibranta cu dreptar 3 ml Barikell
  Acest dreptar este folosit la nivelarea si vibrarea platformelor din beton. Exista posibilitatea de a monta dreptare cu urmatorele lungimi: 2.00ml , 2.50ml, 3.00ml, 3.50ml, 4.00ml, 4.50ml, 5.00ml. Motorul Honda GX35, in 4 timpi, este unul fiabil, are un nivel scazut de zgomot si este amplasat sus pe...
  150.00 lei