Add

Masina de taiat beton portabila Daewoo

1 photo
150.00 lei
ID #32
Modified 4 months ago
Masina de taiat beton si asfalt portabila Daewoo - DACNQ 350 este alcatuita din doua secțiuni principale: un motor in doi timpi alimentat cu benzina si un sistem de ghidare/taiere. Cand turația motorului este de pana la 3800 RPM, lama de taiere, acționata de motor prin intermediul curelei de transmisie, incepe sa se roteasca la viteza mare și este pregatita pentru taiere.

Masina de taiat beton si asfalt portabila Daewoo - DACNQ 350 utilizeaza lame diamant sau abrazive. Lamele de diamant au o performanta mult mai buna de taiere decat lamele standard abrazive. Lamele sunt centrate cu otel, iar particulele de diamant sunt încastrate în marginile lor de taiere.


Cu ajutorul Masinii de taiat beton si asfalt portabila Daewoo - DACNQ 350 este posibila taierea umeda sau uscata. Taierea umeda va prelungi durata de viata a lamelor de diamant. O atașare de apa vine ca echipament standard cu DACNQ350. Inainte de a utiliza atasarea de apa, asigurați-va ca surubul care fixeaza tubul de iesire este strans.

Attributes

 

Contactează vânzătorul

  Comentarii

  Doresti sa lasi o intrebare despre anunt? Te contactam imediat.
  Adauga o intrebare

  Locaţie

  Romania
  Ilfov
  ilfov
  Strada Drumul Bacriului Nr 28 A Rosu Chiajna Ilfof
  Directie Locatie
  ITCT.RO
  Care sunt condițiile de inchiriere? In cazul unei persoane juridice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : copie certificat de inmatriculare al societății, copie a buletinului, delegație sau imputernicire pentru șoferi sau angajați. In cazul unei persoane fizice, acesteia îi sunt solicitate următoarele : buletin, copie a buletinului, factură utilități. Care sunt metodele de plată? Persoana fizică : numerar la livrare sau prin intermediul cardului la ridicarea produsului. Persoana juridică : numerar la livrare, card sau transfer bancar cu plata efectuată in avans. Care sunt zonele eligibile livrării? https://inchirieri-unelte.ro are capabilitatea de a livra oriunde in Romania, utilizâdu-se de firmele de curierat.
  Ţara România
  Judeţ Bucuresti
  Adresă Bucuresti
  Type Private
  Masina de taiat beton portabila Daewoo - 1/1
  Masina de taiat beton portabila Daewoo
  Masina de taiat beton si asfalt portabila Daewoo - DACNQ 350 este alcatuita din doua secțiuni principale: un motor in doi timpi alimentat cu benzina si un sistem de ghidare/taiere. Cand turația motorului este de pana la 3800 RPM, lama de taiere, acționata de motor prin intermediul curelei de transmi...
  150.00 lei